ارتباط با ما

شما می‌توانید نظرات خود و مشکلاتی که با آنها برخورد می‌کنید را به نشانی Info@Mail.BaharSound.ir ارسال نمایید.
Eitaa-logo آدرس پیام رسان ایتا مدرسه فقاهت Feqahat_BaharSound@
تلفنتلفن : 76250024-021
نمابر نمابر: 76250293-021
آدرس آدرس: تهران، پارک فناوری پردیس، ساختمان سراج، واحد 144
کد پستیکدپستی: 1657163871
تاریخچه «مدرسه فقاهت» و «ارتباط شیعی» eshia-logo

نرم‌افزار "ارتباط شیعی" در تابستان سال 83 توسط صدای بهار (بخش اینترنتی موسسه بهار قرآن) طراحی شد و ساخت کلاینت و سرور آن به صورت کاملا بومی و مبتنی بر دانش فنی داخل کشور، پیاده‌سازی گردید.

انگیزه مؤسسه از تولید این نرم‌افزار استفاده از شیوه‌های نوین اینترنتی برای دسترسی آسان به عالمان دینی بود که با راه‌اندازی برنامه پاسخگویی زنده توسط "دفاتر مراجع" آغاز گردید و در ادامه، پاسخگویی توسط "کارشناسان علوم اسلامی" نیز به آن افزوده شد.

نسخه اولیه این نرم‌افزار به استحضار تعدادی از مراجع عظام رسید و در زمستان سال 83 در نمایشگاه نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای، برنامه پاسخگویی به سؤالات، توسط دفتر سه تن از آیات عظام؛ تبریزی، مکارم شیرازی و نوری همدانی افتتاح گردید و پس از نمایشگاه نیز استمرار یافت.

در بهار سال 84 همکاری ستاد پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم باعث تقویت این کار گردید و توجه دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی به این نرم‌افزار باعث ارتقاء امکانات نرم‌افزاری آن شد.

در خرداد سال 85 طرح ارتباط زنده با "کارشناسان علوم اسلامی" با همکاری ستاد پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اجرایی شد و طی آن کاربران با اتصال به بخش کارشناسان قادر شدند سؤالات و شبهات را با کارشناسان حوزوی در میان گذاشته و پاسخ خود را بشنوند.

در تابستان سال 85 "مدرسه فقاهت" خدمت حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی ارایه شد و با جلب موافقت معظم له درس خارج ایشان به صورت زنده بر روی اینترنت قرار گرفت و بدین ترتیب فعالیت مدرسه فقاهت به طور رسمی از تاریخ 20/9/85 آغاز شد.

روند توسعه "مدرسه فقاهت به قرار زیر است:

آذر سال 85: پخش زنده درس خارج حضرت آیت‌الله نوری همدانی حسب‌الامر دفتر ایشان

آذر سال 85: پخش زنده درس خارج حضرت آیت‌الله سبحانی با موافقت ایشان

آبان سال 86: پخش زنده درس تفسیر حضرت آیت‌الله جوادی آملی

دی سال 86: پخش زنده درس خارج فقه حضرت آیت‌الله جزایری از حوزه علمیه اهواز

بهار سال 87: ارایه آرشیو صوتی درس خارج فقه حضرت آیت‌الله بهجت(ره) به صورت روزانه

بهار سال 87: ارایه آرشیو متنی درس‌های حضرت آیت‌الله مکارم و حضرت آیت‌الله سبحانی، با امکان جستجو در متن درس‌ها

تابستان سال 87: ارایه آرشیو متنی درس‌های سال 87-86 آیت‌الله مکارم و آیت‌الله سبحانی، با عنایت و تاکید ایشان

پاییز سال 87: ارایه آرشیو صوتی درس خارج اصول حضرت آیت‌الله بهجت(ره)

بهمن سال 87: ملاقات با اساتید حوزه علمیه مشهد و نجف و جلب موافقت اولیه ایشان

اسفند سال 87: ارایه آرشیو صوتی درس خارج اصول آیت‌الله موسوی خلخالی از حوزه علمیه مشهد، خارج فقه و اصول آیت‌الله بشیر حسین نجفی (حوزه علمیه نجف)، خارج فقه و اصول استاد آل راضی (از حوزه علمیه نجف)

فروردین سال 88: ساخت آرشیو متنی درس های آیت‌الله بهجت(ره)

اردیبهشت سال 88: ارایه درس خارج فقه و اصول استاد ایروانی (از حوزه علمیه نجف)

مهر سال 1394: آرشیو مدرسه فقاهت (نسخه اندروید) به منظور تسهیل دسترسی طلاب محترم به دروس مدرسه فقاهت طراحی شده است. با دریافت و راه‌اندازی این نرم‌افزار، علاقمندان می‌توانند با انتخاب درس، استاد و سال مورد نظر، فهرست صوت‌ها و متن‌های مربوطه را دریافت کرده و با کلیک بر روی هریک، فایل آن را در تلفن همراه خود ذخیره و در زمان دلخواه (بدون نیاز به اینترنت) از آن استفاده کنند.

دی سال 1399: فیش نگار کتابخانه مدرسه فقاهت به منظور تسهیل فرآیند تحقیق در کتابخانه مدرسه فقاهت و کتابخانه اهل‌سنت ایجاد شده است و به کاربران این امکان را می‌دهد تا مطالب مد نظر خود را هنگام جستجو علامت‌گذاری، یادداشت‌برداری و ذخیره کنند سپس بدون نیاز به دسترسی به اینترنت به این مطالب مراجعه کنند.

مرداد سال 1402: جستجوی پیشرفته با امکان پیدا کردن ریشه و مضاف و مضاف الیه

اردیبهشت سال 1403: «طرح قرآنی خدوم» در این صفحه شامل «معنای کلمات قرآن کریم» برای «قرآن آموزان» و همچنین «بخش ادبی و تفسیری» کلمات قرآن برای «محققان» ارائه می‌شود

خرداد سال 1403: «مفردات نهج البلاغه» به بررسی مفردات نهج البلاغه، تجزیه و تحلیل واژگان کلیدی پرداخته می شود

لوح فشرده